مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده علوم در تاریخ 97/7/16 راس ساعت 10:30 صبح با حضور جناب آقای دکتر حب نقی ریاست محترم دانشگاه و دکتر امنیت طلب ریاست محترم دانشکده علوم و معاونین و مدیران گروه های آموزشی دانشکده و حضور گسترده دانشجویان به همّت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با همکاری دانشکده علوم، تشکل های دانشجویی دانشکده برگزار گردید.

در این مراسم دکتر حب نقی ریاست دانشگاه ارومیه در سخنانی، ضمن خیر مقدم گویی به دانشجویان جدیدالورود، دانشگاه ارومیه را قدیمی ترین مرکز آموزش عالی در ایران توصیف کرده و افزودند: در برنامه راهبردی دانشگاه برای دانشجویان برنامه های ویژه ای برای اشتغال و نشاط آنان تدارک دیده ایم وقصد داریم دانشجویان کار آفرین تربیت نماییم.

ایشان با اشاره به بهبود  وضعیت دانشگاه ارومیه در رتبه بندی جهانی، دانشجویان جدید را به علم آموزی و پشتکار دعوت کرده و آینده ایران را متعلق به آنان دانستند.

دکتر حب نقی وحدت ملی را نیاز امروز جامعه دانسته و افزودند: در کشور ما امروز بیش از همیشه نیازمند وحدت ملی هستیم و باید با تلاش و کوشش و وحدت، مشکلات امروزی را بر طرف نماییم و برای سربلندی ایران عزیزمان بیش از پیش تلاش نماییم.

رییس دانشگاه با اشاره به امکانات موجود در دانشگاه ارومیه از قبیل امکانات ورزشی و تفریحی و رفاهی، به دانشجویان توصیه کردند همواره در زندگی خود دو اصل امانتداری و صداقت را سر لوحه برنامه های خود قرار دهند.

دکتر امنیت طلب رییس دانشکده علوم نیز در سخنانی کوتاه، ضمن خیر مقدم گویی به دانشجویان جدیدالورود، آنان را به استفاده از دوران دانشجویی توصیه کرده و افزودند: از همین ابتدای ورود به دانشگاه به صورت جدی برای مطالعه دروس برنامه ریزی کنید تا در ترم های آتی با مشکلی مواجه نشوید.

دکتر امنیت طلب ضمن دعوت دانشجویان به علم آموزی و پشتکار، آنان را به پرهیز از مسایل حاشیه ای توصیه کردند.

دکتر اذانچیلر معاون آموزشی دانشکده علوم نیز در این مراسم، توضیحاتی را در خصوص آیین نامه های آموزشی به دانشجویان ارائه نمودند.

تجلیل از نفرات برتر نیمسال گذشته، اجرای مسابقه حضوری، پخش کلیپ های معرفی دانشکده علوم و استان آذربایجان غربی از بخش های بعدی این مراسم بود.

همچنین در این مراسم به قید قرعه به 10 نفر از دانشجویان جدیدالورود حاضر در جلسه از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سفر به مشهد مقدس هدیه گردید.

• آمار بازدید:  امروز:74  این هفته:1559  این ماه:7378  امسال:77574