این مراسم با سخنرانی صمیمانه دکتر عبدالله طلوعی آذر، رییس دانشکده آغاز شد.

ایشان ضمن تبریک حضور دانشجویان در محفل علمی دانشکده ادبیات به دانشجویان و خانواده های آنان، این حضور را شادباش و به معرفی اجمالی دانشکده پرداخت.

دکتر طلوعی آذر در ادامه سخنان خود با اشاره به بیان شریف رهبر معظم انقلاب در خطاب به دانشجویان که می فرمایند: "به نظر من دانشجوی موفق کسی است که خوب درس بخواند، خوب تهذیب بکند و خوب ورزش بکند" گفت: دانشجویان عزیز با الگو قراردادن این فرمایش بایستی راه جدید زندگی خود را بسازند.

رییس دانشکده ادبیات خاطرنشان کرد: از این پس رفتار، منش، پوشش و کلام شما باید در شأن یک فهیم و فرزانه باشد چرا که به مکان مقدسی چون دانشگاه وارد شدید.

وی در ادامه به بیان رتبه علمی دانشگاه ارومیه و دانشکده ادبیات در سطح کشور و دنیا اشاره نمود.

در ادامه مراسم کلیپ معرفی دانشگاه ارومیه پخش و دانشجویان جدیدالورود بنا به بعد مسافت این دانشکده با پردیس نازلو با فضای کلی دانشگاه آشنا شدند.

دکتر سیما مدیرخامنه، معاون آموزشی دانشکده دیگر سخنران این محفل بود که به یادآوری نکات مهم آئین نامه آموزشی که دانشجویان بیشتر با آن مواجه هستند پرداخت.

دکتر علیرضا حسین پور، روانشناس و عضو هیات علمی گروه علوم تربیتی دانشگاه، ضمن میمنت حضور دانشجویان و شکوفایی درخت علم در دانشکده ادبیات به نکات تربیتی مهم و مبتلابه دانشجویی اشاره نمود.

وی گفت: حضرت علی (ع) می فرمایند:"هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخواهد بود." و راه را به ما نشان می دهند چه مشعلی روشنتر از این فرمایش مولای متقیان که رهنمونمان باشد.

دکتر محمدحسین پرواز، مشاور فرهنگی دانشکده به نکات مهم فرهنگی، اجتماعی، زندگی دانشجویی و مهارتهای مدیریت مواجه با مشکلات احتمالی پرداخت و با اشاره به اینکه زندگی دانشجویی آغاز سیر استقلال و عروج از دانش آموزی به دانشجویی است برای همه دانشجویان آرزوی موفقیت و پیروزی در این سیر را نمود.

و در تداوم این برنامه دکتر علی عیسی زادگان رییس محترم مرکز بهداشت، درمانگاه و مشاوره دانشجویی دانشگاه و عضو هیات علمی گروه علوم تربیتی دانشکده ادبیات به نکات بسیار ظریف رفتاری در محیط دانشگاهی بالاخص به تناسب محیط علمی و ادبی دانشکده ادبیات اشاره و مورد استقبال چشمگیر حاضرین قرار گرفت.

سیدمهدی نجات،فرمانده بسیج دانشجویی دانشکده ادبیات و به تازه گیری برای این مسئولیت خطیر انتخاب شده بود به دانشجویان جدیدالورود معرفی شد.

این مراسم با جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی تداوم یافت و از بین حاضرین به قید قرعه برای 6نفر جایزه سفر زیارتی مشهد مقدس از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اهداء شد.

• آمار بازدید:  امروز:83  این هفته:1568  این ماه:7387  امسال:77583