مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم امین مختاری را به عنوان دبیر بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی منصوب کرد.

دبیـر بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران منصوب شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ بر اساس فراخوان اعلام شده از سوی اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم مبنی بر اعلام آمادگی دانشجویان علاقمند جهت دبیری بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی، توانمندی‌های تخصصی و اجرایی متقاضیان توسط شورای انتخاب دبیر بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی بررسی و امین مختاری با کسب اکثریت آرای شورا و با حکم محمد هادی عسکری، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به عنوان دبیر بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران منصوب شد.

در بخشی از حکم امین مختاری آمده است:

نظر به سوابق و تجربیات ارزشمند جنابعالی و با عنایت به کسب اکثریت آرای شورای محترم انتخاب دبیر بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، به موجب این حکم به عنوان «دبیر بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران» منصوب می شوید.
بی شک جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، یکی از کم نظیرترین رخدادهای موجود و عرصه کنش گری نسل جوان دانشجو و نخبگان تئاتر کشور است. بر این اساس توجه ویژه به بخش مناطق و دانشجویان هنرمند سراسر کشور و فراهم آوردن زمینه حضور با نشاط آنان و ارائه تجربه های جدید در جشنواره، استفاده از ظرفیت گسترده کانون های تئاتر و انجمن های علمی دانشجویی مرتبط با جشنواره، اطلاع رسانی به موقع و جامع بر اساس زمان بندی برنامه های جشنواره به جامعه تئاتر دانشگاهی و هماهنگی با اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از ماموریت های جنابعالی در این دوره خواهد بود.
شایسته است در تعامل سازنده با استادان ارجمند، دانشجویان فرهیخته، صرفه جویی از طریق کاهش هزینه¬های غیر ضرور و جلب مشارکت معنوی و مادی سازمان¬های فرهنگی، هنری و اجتماعی برای تامین بخشی از هزینه¬های جشنواره تمام توان و تجربه خویش را مصروف برگزاری مطلوب این جشنواره نمایید.

امین مختاری فارغ التحصیل کارشناسی سینما از دانشگاه هنر و دانشجو کارشناسی ارشد تئاتر دانشگاه تهران است. از فعالیت های اجرایی وی می توان به دبیری کمیته هنری بخش دانشگاهی دومین جشنواره بین المللی امام رضا (ع)، دبیر هنری دومین جشنواره بین المللی عکاسی نگاه آبی، دبیر دانشجویی چهارمین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی، دبیر بخش آکادمی و مدیر روابط عمومی دوره های یازدهم و دوازدهم جشنواره فیلم نهال، عضو انجمن علمی سینما دانشگاه هنر، بنیانگذار و دبیر کانون هنر و زیست بوم «دایره آبی» دانشگاه تهران، مشاور هنری سالانه گرافیک دال، مشاور رسانه ای تئاتر سربسته از تهران اشاره کرد. مختاری همچنین مشاور هنری و مدیریت روابط عمومی جشنواره های متعددی را بر عهده داشته است.

• آمار بازدید:  امروز:38  این هفته:1523  این ماه:7342  امسال:77538