هشتاد و نهمین جسله مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت های دینی و قرآنی دانشگاهها در دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.

فعالیت های دینی و قرآنی می تواند باعث تقویت همگرایی بین دانشگاهیان شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ در این جلسه که به حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی شامل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاهپیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه جامع علمی و کاربردی، دانشگاهفنی و حرفه ای، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه علوم و معارف قرآنی برگزار شد، مهندس محمد هادی عسکری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، ضمن تسلیت ایام سوگواری سالارشهیدان اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش و تسلیت شهادت جمعی از همشریان عزیزمان در عملیات تروریستی در شهر اهواز بیان کردند: ما باور داریم که فعالیت های دینی و قرآنی می تواند باعث تقویت همگرایی بین دانشگاهیان شود.

ایشان همچنین ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی، یادآور شدند: با عنایت قرآن و اهل بیت (ع) برنامه ریزی برای برگزاری هرچه باشکوه تر دو جشنواره ملی قران و عترت دانشجویان کشور و نیز جشنواره ملی قرآن و عترت اساتید را آغاز نموده ایم.

ایشان ضمن تقدیر از شرکت کنندگان در جلسه، جهت اعتلای فعالیت های دینی و قرآنی در دانشگاهها لزوم بازخوانی برنامه ها و جشنواره ها را خواستار شدند.همچنین تاکید کردند: با توجه فعال و با نشاط بودن بودن دانشجویان در آغاز سال تحصیلی، آغاز جشنواره همزمان با آغاز سالتحصیلی باشد.

ایشان ضمن تقدیر از افزایش ظرفیت هنر و خلاقیت های هنری در جشنواره های دینی و قرآنی تاکید کردند: از ظرفیت برنامه های دینی و قرآنی برای آرامش بخشی دانشگاهیان استفاده نماییم.

در ادامه جلسه در مورد فعالیت های سال جدید در دانشگاهها از جمله تصویب محورها و ظرفیت سهمیه دستگاههای دانشگاهی در جشنواره قرآن و عترت دانشجویان، لزوم آغاز جشنواره با آغاز سال تحصیلی، لزوم تقویت فعالیت رسانه ای در زمینه فعالیت های دینی و قرآنی، تاکید بر جذب بیشتر مخاطبان در جشنواره های قرآن و عترت و پیگیری تشکیل شورای ارزیابی فعالیت های دینی و قرآنی دانشگاهها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

• آمار بازدید:  امروز:87  این هفته:1572  این ماه:7391  امسال:77587