دومین جلسه شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان آذربایجان غربی 7 ام بهمن ماه 94 در دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه برگزار شد.

در این جلسه ضمن بررسی سند اسلامی شدن دانشگاهها، اصول و مبانی سند اسلامی شدن، چشم­انداز نظام آموزش عالی در افق 1404 و اهداف کلان سند اسلامی شدن دانشگاهها از جمله موارد مورد اشاره اعضاء بود.

سپس اعضای شورا نظرات خود را درخصوص نحوه عملیاتی نمودن این سند مطرح و به بیان تجربیات خود پرداختند.

از جمله مصوبات این جلسه می توان به برگزاری کارگاه دو روزه برای اساتید راهنمای دانشگاهها در دانشگاه ارومیه با مشارکت دانشگاه های استان، برگزاری نشست هم­اندیشی و هماهنگی اساتید راهنمای دانشگاهها روز دوشنبه مورخ 03/12/94 از ساعت 10 تا 12 در دانشگاه ارومیه با مشارکت دانشگاههای استان، برگزاری جلسه هماهنگی دانشگاهها جهت اعزام کاروان اربعین حسینی در سال 95 اشاره نمود.

همچنین مقرر شد اعضای شورا شاخص­های مهم فرهنگی دانشگاهها را بررسی و در جلسه بعدی ارائه نمایند و نیز بررسی سند اسلامی شدن دانشگاهها دستور جلسه بعدی قرار گرفت.

• آمار بازدید:  امروز:65  این هفته:5043  این ماه:9223  امسال:69906