شرایط ثبت نام :

همایش پیاده روی متمرکز دانشگاهیان به سمت حرم مطهر امام رضا (ع) روز چهارشنبه 18 آذرماه مصادف با 27 ماه صفر بعد از اقامه نماز صبح از 35 کیلومتری مشهدمقدس در جاده نیشابور آغاز می گردد و در روز 21 آذر پایان می یابد.

مدت زمان پیاده روی در این مسیر 12 الی 15 ساعت می باشد و در طول مسیر زائران توسط ایستگاههای صلواتی پذیرایی خواهند شد.

پس از پایان یک روز پیاده روی که به حرم مطهر ختم می شود، زائران به مدت دو الی سه شب در مکان هایی که متعاقبا اعلام می شود اسکان خواهند یافت. (حسینیه، سالن ورزشی، مدارس تجهیز شده برای استراحت) همچنین دانشگاهیان حاضر در این برنامه کلیه خدمات پذیرایی و اسکان را مهمان حضرت امام رضا (ع) خواهند بود.

باتوجه به اینکه زمان برگزاری برنامه در فصل سرما می باشد لذا دانشجویانی ثبت نام نمایند که در این خصوص آمادگی لازم را دارا باشند.

ایاب و ذهاب دانشجویان تا مشهد و بالعکس بر عهده دانشجویان می باشد. ضمنا دانشجویان لازم است در جهت تامین بخشی از هزینه ها هر نفر مبلغ 100.000 ریال (علاوه بر هزینه های ایاب و ذهاب) پرداخت نماید.

• آمار بازدید:  امروز:97  این هفته:909  این ماه:3560  امسال:59591