انجمن دانشجویان ایران اسلامی دانشگاه ارومیه

مردم عزیز کشور ما همه سال در مناسبت های مختلف با پخش انواع نذری ها در یک کار خیر خواهانه بدون هیچگونه چشم داشتی اقدام به کمک به افراد نیازمند می کنند. اکنون این امکان در میان دانشگاهیان دانشگاه ارومیه فراهم شده است که با اهدا کتب درسی ، غیر درسی و جزوات خود، گامی بزرگ در جهت دانش افزایی علاقه مندان به مطالعه بردارند.

انجمن دانشجویان ایران اسلامی ، با فرا رسیدن ایام اربعین سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، با در نظر گرفتن اینکه «زکات علم نشر آن است» اقدام به جمع آوری کتب بلااستفاده از دانشگاهیان گرامی نموده است. کتب جمع آوری شده در مورخه سه شنبه، ۱۰ آذر ماه سال ۱۳۹۴، در محل ساختمان کلاس های عمومی توزیع خواهد شد.

علاقه مندان برای شرکت در این طرح نیک و خداپسندانه می توانند کتب اهدایی خود را از تاریخ شنبه، ۳۰ آبان لغایت دوشنبه ۹ آذر به دفاتر انجمن واقع در دانشکده های فنی مهندسی، دامپزشکی و هنر تحویل نمایند. همچنین در روزهای شنبه، ۷ آذر لغایت دوشنبه ۹ آذر نیز اقدام به جمع آوری کتب اهدایی در کانکس نشریات بصورت متمرکز خواهد شد.

برای اطلاعات بیشتر صفحه انجمن رو در اینستاگرام دنبال کنید:

@ieurmia

و یا در کانال تلگرام انجمن عضو شوید:

Https://telegram.me/ieurmia

• آمار بازدید:  امروز:66  این هفته:5044  این ماه:9224  امسال:69907