به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی ثبت نام در دومین همایش عظیم پیاده روی دانشجویان با عنوان طریق رضوی  همزمان با ایام شهادت حضرت امام رضا(ع) به صورت الکترونیکی از 28 آبان لغایت 4 آذرماه آغاز شد.

دانشجویان علاقمند به شرکت در این همایش که به صورت ملّی اجرا خواهد شد می توانند با مراجعه به سامانه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه به آدرس mehr.urmia.ac.ir اقدام به ثبت نام اولیه نمايند.

مراحل ثبت نام به شرح ذیل است:

1- ورود به سامانه: کد کاربری شماره دانشجویی و گذرواژه کدملیبرای کلیه دانشجویان در حال تحصیل دانشگاه ارومیه تعریف و در دسترس می باشد.

یادآوری: پس از اولین ورود می توانید نسبت به تغییر گذرواژه اقدام نمائید.

2- از منوی برنامه های جاری بر روی برنامه مربوطه (ثبت نام الکترونیکی در دومین همایش عظیم پیاده روی دانشجویان با عنوان طریق رضوی  همزمان با ایام شهادت حضرت امام رضا(ع) آغاز شد)کلیک نمائید. با این کلیک وارد اطلاعات برنامه خواهید شد.

3- ضمن مطالعه شرایط ثبت نام، در صورت اقدام برای ثبت نام بر روی گزینه ثبت نام اولیه (دکه آبی رنگ) در سمت راست صفحه کلیک نمائید.

4- در پایان شما با موفقیت در برنامه مورد پذیرشتان ثبت نام اولیه نموده اید.

گفتنی است این ثبت نام از روز پنجشنبه 28آبان آغاز و تا روز چهارشنبه 4 آذر ماه ادامه خواهد داشت.

ثبت نام کنندگان، در صورت بروز هر گونه مشکل در فرآیند ثبت نام می توانند با شماره داخلی 2720 و تلفن مستقیم 32778270-044 مسئول سامانه معاونت فرهنگی و اجتماعی (خانم اسماعیلی) تماس حاصل فرمایند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی

• آمار بازدید:  امروز:107  این هفته:1012  این ماه:4870  امسال:81700