این مقاله که توسط خانم سمیه ناصری، کارشناس فرهنگی دانشگاه ارومیه نگارش و به سمینار تخصصی سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه ها که توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ترتیب یافته بود ارسال گردید حائز رتبه مقاله برتر شد و در این سمینار به صورت سخنرانی ارائه گردید.

در این مقاله به تحلیل وضعیت فضای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه در سال تحصیلی 94-93 پرداخته شده است که از یافته ها و نتایج آن در ذیل می آید:

وضعیت فرهنگی،اجتماعی دانشگاه بطور میانگین در سطح خوب و قابل قبول ارزیابی می شود هرچند که نتایج این مطالعه توصیفی به صورت دقیقتر نشان می دهد که میانگین نگرش مذهبی پسران در مقایسه با نگرش مذهبی دختران در سطح پایینترقرارداردو میانگین سلامت روان پسران از دختران بالاتر است. در بحث اوقات فراغت نیز فعالیت ورزشی در پسران نسبت به دختران، باتوجه به تاثیر بسزای آن در سلامت عمومی مورد استقبال بیشتری می باشد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی این موفقیت را خدمت این خواهر ارجمند تبریک و تهنیت عرض می نماید.

• آمار بازدید:  امروز:52  این هفته:966  این ماه:6168  امسال:82103