نخستین جلسه کمیته حمایت و نظارت بر انجمنهای علمی دانشجویی در سال تحصیلی 95-1394 برگزار شد.

نخستین جلسه کمیته حمایت و نظارت بر انجمنهای علمی دانشجویی در سال تحصیلی 95-1394 روز دوشنبه 4ام آبان ماه در محل معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار گردید.

این جلسه با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین کریم جباری، مدیر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی پیرامون شکل گیری انجمنهای علمی دانشجویی، فعالیتها و کارکردها آغاز شد.

مشخص نبودن متولی انجمنهای علمی دانشجویی، کمبود فضای فیزیکی و عدم درج ردیف حمایتی برای انجمنهای علمی، بحث برنامه تشویق برای فعالین انجمنهای علمی دانشجویی، دسته بندی فعالیتها و مشخص نمودن مرز بین فعالیتهای علمی و فرهنگی و ایجاد انگیزه برای فعالیت دانشجویان و نقش اساتید مشاور انجمن در هدایت دبیران ...  و اشاره به تجربه مثبت دانشکده کشاورزی در بکارگیری انجمن علمی دانشجویی دامپزشکی در همایش کشوری، نظارت دانشکده ها بر فعالیتها و بررسی محتوای علمی فعالیتها اشاره به برنامه های برگزار شده از جمله: اردوی آموزشی مشهد ، انتخاب انجمنهای علمی دانشگاه در دوره های مختلف در جشنواره حرکت از جمله مباحث مطرح شده از سوی روسای دانشکده ها در این جلسه بود.

در پایان مقرر شد برای تسهیل فعالیت انجمنهای علمی دانشجویی دانشکده ها از انجمنهای علمی دانشجویی حمایت معنوی داشته باشند، برنامه های آموزشی که بصورت دانشکده ای برگزار می گردد و عوامل برگزاری ، مخاطب، مدرس  از دانشکده مربوطه پس از تائید مدیر گروه و استاد مشاور با مصلحت رئیس دانشکده برگزار شود و همچنین  دعوت از اساتید مجرب کشوری با محتوای علمی به معاونت فرهنگی و اجتماعی اعلام شود تا پس از بررسی کمیته حمایت و نظارت بر انجمنهای علمی دانشجویی اقدامات مقتضی صورت گیرد.

• آمار بازدید:  امروز:70  این هفته:984  این ماه:6186  امسال:82121