4 آبان ماه، گردهمایی بزرگ دانشجویان عاشورایی دانشگاه های استان در دانشگاه ارومیه برپا می­شود

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه و با همکاری صمیمانه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، تشکلهای دانشجویی، کانون ها و هیئات مذهبی، گردهمایی بزرگ دانشجویان عاشورایی دانشگاه های استان فردا دوشنبه 4ام آبان ماه در دانشگاه ارومیه برپا می شود.

این عزاداری که به مناسبت سومین روز شهادت سالار شهیدان امام حسین (ع) و با حضور دانشجویان و اساتید دانشگاه های استان برگزار خواهد شد از مقابل رستوران مرکزی پردیس نازلو آغاز می شود.

عزاداری باشکوه دانشجویان دانشگاه های ارومیه پس از ادای فریضه نماز ظهر و عصر آغاز و تا ساعت 14 ادامه خواهد داشت.

بدینوسیله از عموم دانشجویان و دانشگاهیان دلباخته مکتب حسینی دعوت می شود در این مراسم شرکت نمایند.

گفتنی است این مراسم معنوی متبرک به نذری ابا عبدالله الحسین بوده و نیز سرویس ایاب و ذهاب از سایر دانشگاهها دایر می باشد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی

• آمار بازدید:  امروز:120  این هفته:1034  این ماه:6236  امسال:82171