انا لله و انا الیه الراجعون

سردار سرتیپ پاسدار حسین همدانی از فرماندهان دوران دفاع مقدس و مستشاران ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر پنجشنبه 16 مهر ماه در حین انجام ماموریت های مستشاری در حومه شهر حلب به دست تروریست های داعشی به شهادت رسید.

روابط عمومی دانشگاه ارومیه به مناسبت این بیانیه ای بدین شرح منتشر نمود:

باب شهادت همچنان باز است

در آستانه ماه محرم، سردار حسین همدانی فرمانده جبهه های حق علیه باطل، که برای صیانت از حرم عقیله بنی هاشم به سوریه عزیمت کرده بود، در راه دفاع از حرم، حله ی زیبای شهادت را به تن نمود و به دیدار معبود شتافت.

متاسفانه خبر شهادت این فرمانده رشید و شجاع سپاه اسلام به دست سفاکان داعش قلب مسلمانان و آزادیخواهان دنیا را جریحه دار نمود.

بر همین اساس ما هم به نوبه خود اعلام می نماییم:ملت شجاع ایران گر چه از وداع با عزیزان مدافع حرم داغدار هستند اما همواره در دفاع از دین و عزت و شرف و آرمان های مقدس ایران اسلامی سر از پا نمی شناسند و شهادت را با تمام وجود و با جان و دل می پذیرند و شهادت مجاهدان اسلام، اراده آنها را مصمم تر خواهد نمود.

دنیا بداند ایرانیان از شهادت نمی هراسند و همین رمز پیروزی ما است.

امید که پرچم لا اله الا الله بر قلل رفیع جهان به اهتزاز درآید.

روابط عمومی و معاونت فرهنگی و اجتماعی به نیابت از جامعه دانشگاهی دانشگاه ارومیه، شهادت این فرمانده دلاور را به ساحت مقدس امام زمان(عج) و رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی)، مدافعان حرم، خانواده معزز سردار و مردم ایران تبریک و تسلیت عرض می نماید.

• آمار بازدید:  امروز:50  این هفته:964  این ماه:6166  امسال:82101