رییس دانشگاه: قوام نظام ما به دین است

مراسم جشن عیدغدیر خم و گرامیداشت هفته دفاع مقدس به همت پایگاه بسیج شهید یعقوبی دانشگاه ارومیه سیزدهم مهرماه با حضور رییس بسیج اساتید استان، رییس دانشگاه و معاونین، اساتید و کارمندان دانشگاه، مسئول بسیج کارکنان سپاه شهدای ارومیه و مسئول حوزه 2 شهری شهید باباساعی ارومیه در سالن شهید چمران دانشگاه ارومیه تشکیل شد.

در ابتدای این مراسم دکتر حب نقی، رییس دانشگاه گفت: قوام نظام ما به دین است و اگر جوان ما بر حول محور دین و آموزه های آن نگردد و شکل گیری شخصیتش بر اساس دین نباشد هیچگاه نمی تواند برای نظام و آرمان های شهداء مناسب و به دردبخور باشد.

وی با اشاره به فاجعه دردبار منا گفت: فضای کشور ما و تمام دنیای اسلام متاثر از منا است این حادثه مصیبت بار غم جانکاهی را برای امت اسلامی و ایران عزیز به وجود آورد و ما برای تمامی درگذشتگان مغفرت و برای سعودی های ملعون، آرزوی نابودی داریم.

دکتر حب نقی تاکید کرد: خداوند عمر آل سعود را کم و شرّشان را کوتاه کند.

وی در ادامه سخنان خود گریزی قرآنی به مسئله امامت و غدیر خم زد و افزود: پروردگار در میعادی سی روزه که با حضرت موسی داشت و بعد آن را به چهل شب تغییر داد دستور فرمود که هارون برادر حضرت موسی در این مدت که حضرت موسی در میان قومش نیست رهبر ملت یهود باشد و با این حال، مگر ممکن است برای آخرین دین خود، سرپرست و رهبری تعیین ننماید.

رییس دانشگاه ادامه داد: علی مع الحق و الحق مع العلی و بنا بر این سخن زیبا، ما باید خودمان را با حضرت علی و خصایص و خصایل والای آن حضرت تطبیق دهیم ما نباید گمان بریم که دین و عمل به آن کهنه شده و هیچگاه هم نخواهد شد؛ چون که الهی بودن  و گرایش به دین در فطرت همه ی انسان ها است و از بین نخواهد رفت، هر چند برخی جوانانمان ظاهر دین گریز به خود گرفته اند.

وی با اشاره به تفکر بسیج گفت: ایده بسیج از سوی بنیانگذار انقلاب اسلامی و با تاکید بر این عقیده که همه در قبال انقلاب و کشور مسئول هستند شکل گرفت و این مردم در قالب بسیجی در زمان جنگ نقش خود را به بهترین وجه ایفاء نمودند.

دکتر حب نقی افزود: وظیفه بسیجی ها در زمان جنگ، دفاع از مرزهای کشور بود اما الان دشمن نه در آن سوی مرزها بلکه در کشور ما، درون خانواده ها و حتی باطن ما وجود دارد و بنا بر تغییر موضع دشمن، وظیفه بسیجی نیز تغییر کرده است.

رییس دانشگاه تصریح نمود: امروز فحشا، ارتشا، رشوه گیری، دروغ که جز اصلی تعاملات انسانی شده است، سست بنیانی خانواده ها و صدها منکر تبدیل به عرف و معروف شده است و همگان باید با تفکری بسیجی گونه با آن مبارزه کنیم و این مبارزه را از درون خود و خانواده هایمان آغاز کرده و در جامعه تسری دهیم.

نمایش کلیپ، موسیقی، اجرای مسابقات مختلف و سخنرانی شیوای یکی از رزمندگان در خصوص زوایای پنهان جنگ و اقتدار نظامی امروز ایران، از دیگر بخش های این مراسم بود.

• آمار بازدید:  امروز:260  این هفته:4274  این ماه:10710  امسال:77136