آئین معارفه دانشجویان ورودی 94

و مراسم جشن آغاز سال تحصیلی 95-1394

با استقبال پرشور دانشجویان در تالار شهید چمران برگزار گردید.

این مراسم که روزهای دوشنبه 6 ام مهرماه ویژه دانشجویان پسر و سه شنبه 7 ام مهرماه ویژه دانشجویان دختر، با حضور بالغ بر 16000 نفر از دانشجویان با شور و نشاط برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید توسط آقای گردش کنان از قاریان کانون طه دانشگاه و پخش سرود جمهوری اسلامی آغاز و با سخنرانی دکتر رحیم حب نقی، رییس دانشگاه ادامه یافت.

رییس دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر، هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد جان باختگان حادثه غمبار منا با اشاره به شرایط حساس منطقه و انتظار آحاد جامعه از دانشجویان و دانشگاهیان در رفع مشکلات و معضلات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور از دانشجویان خواست تا با همت و تلاش مضاعف، اساتید و محققان را در تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی یاریگر باشند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر اسم حسینی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه دیگر سخنران این مراسم بود.

وی با اشاره به وظایف دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به حفظ موازین اخلاقی، شرعی و قانونی تاکید و اعلام نمود: دانشجویان در مسائل اعتقادی و مذهبی به هر گونه سوال یا شبهه هایی برخورد نمودند این دفتر در خدمت عزیزان خواهد بود.

دکتر سیدمهدی صالحی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سخنران بعدی این مراسم بود که با یادآوری تفاوتهای فیزیکی و رفتاری دختران و پسران از منظر احادیث و روایات و با اشاره به شیوه های تربیتی دوران کودکی و نوجوانی به حفظ اصول و ارزش ها تاکید و به نکته مهم انتخاب دوست در دوران تحصیل در دانشگاه اشاره نمود.

دکتر علی عیسی زادگان و دکتر علیرضا حسین پور از اساتید گروه آموزشی علوم تربیتی نیز با بیان نکات مهم و کلیدی در تعامل بهتر و حفظ آرامش و بهداشت روانی دانشجویان تاکید نمودند.

در ادامه دکتر علیرضا مظفری، مدیرکل آموزش دانشگاه در سخنانی کوتاه با اشاره به آئین نامه جدید آموزشی نکات مهم آموزشی را به دانشجویان یادآور شد.

گفتنی است پخش کلیپ معرفی دانشگاه، پخش کلیپ زندگی دانشجویی، پخش کلیپ زیبایی پاییز، معرفی تشکلهای دانشجویی، اجرای تئاتر توسط دانشجویان کانون تئاتر و اجرای مسابقه حضوری از سری برنامه های دیگر این جشن بود.

معاونت فرهنگی و اجتماعی

• آمار بازدید:  امروز:252  این هفته:4266  این ماه:10702  امسال:77128