نشست صمیمی معاونت فرهنگی و اجتماعی با نمایندگان تشکلهای اسلامی دانشجویان با موضوع "عفاف و حجاب" برگزار شد

در این نشست صمیمی که با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی و مدیران برنامه ریزی و حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی، مدیر حراست به همراه معاون حراست و مسئول حفاظت فیزیکی و جمع کثیری از اعضاء و دبیران تشکلهای اسلامی دانشجویان در اتاق شورای ستاد مرکزی دانشگاه برپا شد به بحث و بررسی وضعیت موجود عفاف و حجاب و وضعیت مطلوب دانشگاهی پرداخته شد.

این نشست که در قالب پرسش و پاسخ برگزار شد معاون فرهنگی و اجتماعی و مدیر حراست دانشگاه به سوالات نمایندگان تشکلهای دانشجویی پاسخ گفتند.

دکتر سیدمهدی صالحی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به ایجاد کمیته پیشگیری و مقابله با آسیبهای اجتماعی - در تداوم فعالیتهای اتاق فکر فرهنگی که هر هفته در یک سال اخیر برگزار و به مشکلات مبتلا به دانشگاهی می پردازد در معاونت فرهنگی و اجتماعی خبر داد.

وی تأکید کرد: این کمیته که دبیر آن معاون فرهنگی و اجتماعی می باشد ضمن دعوت به همکاری از مشاورین مجرّب و متعهد دانشگاه در مرکز مشاوره دانشجویی، تلاش خود را در راستای شناسایی آسیبهای موجود و بکارگیری راهکارهای پیشگیری و مقابله انجام می دهد.

دکتر صالحی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به افتتاح محل جدید مرکز مشاوره دانشجویی اعلام کرد: با انتقال کامل و تجهیز محل جدید مرکز مشاوره امکانات بیشتری در اختیار این معاونت و بالاخص کمیته مذکور قرار گرفت تا با تلاشی مضاعف نسبت به دستیابی به اهداف خود  که چه بسا عفاف و حجاب نیز بخشی از آن است اقدام نماید.

معاون فرهنگی و اجتماعی به نشستهای برگزار شده در خوابگاه های دختران و پسران دانشجو توسط کمیته پیشگیری و مقابله با آسیبهای اجتماعی و به استقبال دانشجویان از این سلسله نشستها اشاره نموده و ادامه داد: کارگاه های آموزشی و نشستهای صمیمی با اساتید و کارکنان نیز در موضوعات مبتلا به از اقدامات دیگر این کمیته در ایام تابستان و ماه مبارک رمضان خواهد بود.

دکتر صالحی اظهار امیدواری کرد که موضوعات بررسی شده در اتاق فکر که مورد تاکید ریاست محترم دانشگاه است و نیز کمیته مذکور در میان مدت تاثیر مطلوبی بر وضعیت موجود دانشگاه خواهد داشت.

معاون فرهنگی و اجتماعی تاثیر محسوس کار فرهنگی را در میان مدت و طولانی مدت بیان و از دانشجویان بالاخص دست اندرکاران تشکلهای اسلامی دانشجویی برای ارائه راهکارهای مناسب جهت تحقق این مهم دعوت نمود.

وی خطاب به حضار اظهار داشت: مسئولین دانشگاه به ویژه معاونت فرهنگی و اجتماعی بسیار خرسند است که دانشجویان نیز نسبت به مشکلات موجود دغدغه دارند و پا به میدان همکاری با مسئولین می گذارند.

در پایان این نشست مقرر شد این سری نشستها تداوم یافته و در راستای تاکید بیشتر بر اجرای کامل مفاد آیین نامه پوشش اسلامی دانشگاهها اهتمام ورزیده شود، مسئولین دانشگاه بالاخص معاون فرهنگی و اجتماعی و حراست دانشگاه همچون گذشته آمادگی کامل در این مورد اعلام نمودند.

• آمار بازدید:  امروز:347  این هفته:3830  این ماه:10255  امسال:76718