زمان و نحوه برگزاری آزمون غیرحضوری مسابقه کتابخوانی "ویژه مدیران" اعلام شد

به اطلاع مدیران دانشگاهی می رساند؛ سوالات به همراه پاسخنامه آزمون غیرحضوری مسابقه کتابخوانی از کتاب "برای مدیران، رهنمودهای رهبر معظم انقلاب خطاب به مدیرانروز چهارشنبه 93/12/20 ساعت 8 صبح به کارتابل اتوماسیون اداری مدیران ارسال خواهد شد و علاقمندان تا پایان وقت اداری همانروز فرصت دارند تا پاسخنامه را تکمیل و به پست الکترونیکی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به آدرس ذیل ارسال نمایند.

cultural@urmia.ac.ir

ضمناً علاوه بر 5نفر کمک هزینه سفر زیارتی به مشهد مقدس به شرکت کنندگان حائز نمره 15 و بیشتر این آزمون گواهی 10 ساعت و به حائزین نمره 12 الی 15 گواهی 6 ساعت کارگاه آموزشی غیرحضوری از سوی این معاونت اعطاء خواهد شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

• آمار بازدید:  امروز:65  این هفته:979  این ماه:6181  امسال:82116