زمان و نحوه برگزاری آزمون غیرحضوری کارگاه آموزشی آشنایی با مسائل فقهی روز "ویژه اساتید" اعلام شد

به اطلاع اساتید شرکت کننده در کارگاه "آشنایی با مسائل فقهی روز" می رساند؛ سوالات به همراه پاسخنامه آزمون غیرحضوری این کارگاه از کتاب "مردم و برداشتهای احکام" (تألیف محمود اکبری)، روز چهارشنبه 93/12/20 ساعت 8 صبح به کارتابل اتوماسیون اداری اساتید ارسال خواهد شد و علاقمندان تا پایان وقت اداری همانروز فرصت دارند تا پاسخنامه را تکمیل و به پست الکترونیکی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به آدرس ذیل ارسال نمایند.

cultural@urmia.ac.ir

به شرکت کنندگان حائز نمره 15 و بیشتر این آزمون گواهی 10 ساعت و به حائزین نمره 12 الی 15 گواهی 6 ساعت کارگاه آموزشی غیرحضوری از سوی این معاونت اعطاء خواهد شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

• آمار بازدید:  امروز:56  این هفته:970  این ماه:6172  امسال:82107