28ام بهمن ماه، همایش "پیشگیری و آسیب شناسی مواد مخدر"

در آمفی تئاتر دانشکده علوم دانشگاه ارومیه برگزار می شود

این همایش به همت مرکز مشاوره دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه  از ساعت 10 الی 12 روز 28ام بهمن ماه سالجاری در آمفی تئاتر دانشکده علوم با حضور اساتید برجسته و برپایی مسابقات حضوری و غیرحضوری برگزار خواهد شد.

در این همایش اساتید مدعو آقایان دکتر فتح اللهی با موضوع زیانکاری، دکتر کریم جباری با موضوع پیشگیری و دکتر رامی با موضوع درمان به ارائه مقاله خواهند پرداخت.

موسیقی و پذیرایی، برگزاری مسابقه غیرحضوری (به صورت پیام کوتاه که اطلاعیه آن قبلا درج گردیده است) و مسابقه حضوری و مهیج تیراندازی از سری برنامه های این همایش خواهند بود.

داوطلبان شرکت در مسابقه حضوری تیراندازی، از ساعت 10 صبح تا ساعت 10 و 30 دقیقه صبح روز 28ام فرصت دارند نسبت به دریافت شماره شرکت اقدام نمایند، نیز شماره ها در محل برگزاری همایش توزیع خواهد گردید.

• آمار بازدید:  امروز:1096  این هفته:1949  این ماه:5554  امسال:58421