خلق حماسه 22 بهمن دانشگاهیان با وجود بارش باران شدید

از بامداد روز 22 بهمن در 36 امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باران شدیدی در ارومیه آغاز شده بود اما به رغم برودت هوا و بارش باران، دانشگاهیان دانشگاه ارومیه همگام با مردم ولایت مدار و انقلابی این شهر همچون سایر شهرها و سراسر کشور از ساعت 9 و 40 دقیقه صبح با حضور در میدان ولایت فقیه تجمع کرده و راهپیمایی خود در مسیــر خیابان امام را آغاز نمودند.

در این راهپیمایی که تحت عنوان "حماسه غیرت" برگزار شد، دانشگاهیان و مردم ارومیه بی توجه به بارش شدید باران، زن و مرد و پیر و جوان حضور یافتند و با سر دادن شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل بر استقامت خود در مسیر آرمان‌های انقلاب تاکید کردند.

نکته بارز شعارهای مردم ارومیه در دست داشتن پلاکارهایی با این مضمون است"نه تحریم، نه ذلت، مذاکره با عزت" که در قالب آن راهپیمایان ارومیه‌ای خواستار حفظ اصـول اساسی انقلاب اسلامی در مذاکرات ایران با 1+5 شده‌اند. راهپیمایی عظیم 22 بهمن مردم ارومیه با وجـــود بــارش شدید بـــاران در صف های به هم فشرده تداوم یافت و حماسه ای دیگر در تاریخ مردم این شهر و استان به یادگار گذاشت.

دانشگاهیان با شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسراییل، مرگ بر ضد ولایت فقیه بر گرمای راهپیمایی افزودند.

امسال سی و ششمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی است؛ انقلاب اسلامی ملتی بزرگ به رهبری امام خمینی (ره)، که در 22ام بهمن سال 57 پیروز شد و بر ظلم و ستــم دو هزار و 500 ساله شاهنشاهی پایان داد.

• آمار بازدید:  امروز:88  این هفته:1002  این ماه:6204  امسال:82139