مرکز مشاوره دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در نظر دارد مسابقه غیرحضوری تحت عنوان "چگونه معتاد می شویم؟" را برگزار نماید.

علاقمندان می توانند تا ساعت 12 ظهر روز دوشنبه 27ام بهمن ماه با پاسخگویی به دو سوال 1) علل استعمال سیگار 2) راههای منع آن، و ارسال پاسخ در قالب پیام کوتاه به سامانه پیامکی معاونت فرهنگی و اجتماعی به شماره 50001002753176 در این مسابقه شرکت فرمایند.

لازم به توضیح است به قید قرعه به 5 پاسخ برتر این مسابقه جوایزی در همایش پیشگیری و آسیب شناسی مواد مخدر که 28ام بهمن ماه در آمفی تئاتر دانشکده علوم و به همت مرکز مشاوره برگزار خواهد شد، اهدا خواهد گردید.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

مرکز مشاوره