جمعه ۲۲ فروردین ۱۳۹۹

مراسم بزرگداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و گرامیداشت اربعین شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، روز دوشنبه ۲۱ام بهمن ماه ۹۸ ساعت ۱۰ صبح در تالار شهید دکتر چمران دانشگاه ارومیه به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه با حضور چشمگیر دانشگاهیان برگزار شد.

دکتر رحیم حب نقی رئیس دانشگاه ارومیه در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی بالاخص سردار سلیمانی و تبریک سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند مردم ایران گفت: دانشگاه ارومیه به عنوان یکی از دانشگاه های جامع کشور در این چهل و یک سال به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران در تمامی عرصه های علمی و پژوهشی پیشرفتی چند برابر داشته و در راستای پیشرفت های علمی کشور حرکت کرده است.

در ادامه این مراسم مهندس نقی کریمی از مدافعین حرم و هم رزم سردار شهید سلیمانی از خاطرات رزمایشهایش با این شهید بزرگوار  سخن گفت.

شعر خوانی دکتر محمود رضازادباری از اعضای هیات علمی دانشگاه ارومیه در وصف سردار سلیمانی، پخش کلیپ های مختلف ، اجرای گروه سرود و مسابقه حضوری از جمله برنامه های این مراسم بود.

در این مراسم به نفرات برتر مسابقه ادبی هنری با موضوع مجاهدت های سردار آسمانی که توسط کانون بسیج اساتید دانشگاه ارومیه در بهمن ماه برگزار شده بود و نیز مسابقه فرهنگی قرآنی که از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شده بود، جوایزی اهدا شد.

در پایان مراسم نیز به قید قرعه به 41 نفر از حُضار کارت هدایایی از سوی رئیس دانشگاه اهدا شد .