پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۹

به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو، چهارشنبه مورخه 13/9/98 مسئولین این مرکز با حضور در دفتر امام جمعه محترم شهرستان میاندوآب با ایشان دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار دکتر حسن مهدوی کیا رییس مرکز، با ارائه گزارشی از وضعیت علمی و فرهنگی بخصوص فعالیتهای انجام گرفته در خصوص ارتقا و گسترش فرهنگ عفاف و حجاب، بر گسترش فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بخصوص در دانشگاه ها تاکید نمود.
نماینده ولی فقیه در شهرستان نیز در این دیدار ضمن گرامیداشت روز دانشجو با اشاره به دشواری های کار فرهنگی بخصوص در دانشگاهها، خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم در کارهای فرهنگی نتیجه بگیریم بایستی اولا از کارشناسان و مشاوران با تجربه استفاده کنیم و ثانیا کار فرهنگی زمان بر بوده و بایستی با حوصله و بصورت مداوم انجام گیرد چرا که با برنامه های کلیشه ای نمی توان فرهنگ سازی نمود.