پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۹

در این کارگاه آموزشی که به مناسبت دوازدهم آذرماه سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران روز سه شنبه 12/9/98 در محل سالن شورای این مرکز برگزار گردید حجت الاسلام و المسلمین فتحی نژاد کارشناس دادگستری شهرستان میاندوآب به بیان اصول مهم قانون اساسی کشورمان بخصوص اصول مربوط به قوای سه گانه و وظایف و اختیارات آنها در جمع دانشگاهیان این مرکز پرداخت.

ساختار حکومتی جمهوری اسلامی و مکانیسمهای نظارتی حاکم بر این ساختار و نقش و جایگاه رهبری نیز از دیگر مباحث مطرح شده در این کارگاه بود.
در بخش دیگری از این کارگاه که به پرسش و پاسخ کارکنان مرکز آموش عالی شهید باکری میاندوآب اختصاص داشت، در خصوص شبهات موجود در قانون اساسی و همچنین برخی سوالات قضایی و حقوقی همکاران راهنمایی های لازم انجام گرفت.
گفتنی است در بحث آموزش برای دانشگاهیان، دادگستری شهرستان میاندوآب دارای تعاملات سازنده ای در طول چندین ساله اخیر بوده که این مرکز بر خود لازم می داند از زحمات مجموعه دادگستری شهرستان، بخصوص حجت الاسلام و المسلمین فتحی نژاد کارشناس و مدرس دوره ها و همچنین گل حسینی ریاست سازمان تشکر و قدردانی نماید.