پنجشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۹

سخنرانی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه در نماز جمعه شهر ارومیه به مناسبت روز دانشجو

مهدی منیعی به مناسبت ۱۶ آذر، روز دانشجو در جمع نمازگزاران ارومیه، این روز را یادآور مقطعی از تاریخ مبارزات ضد سیاست های مداخله جویانه آمریکا در ایران دانست.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان در بخشی از سخنرانی خود، برخورداری از گفتمان استکبارستیزی و آرمان گرایی دینی و انقلابی را بعنوان برجسته ترین شاخصه جنبش دانشجویی ایران از زمان شکل گیری تا به امروز قلمداد نمود.
 نماینده بسیج دانشجویی استان آذربایجان غربی، بیانیه گام دوم انقلاب را مانیفست انقلاب اسلامی در آستانه ورود به دهه پنجم انقلاب اسلامی عنوان نمود و آن را نقشه راه انقلاب اسلامی دانست که تمسک به آن می تواند چراغ راه آینده کشور باشد.
 منیعی همچنین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع اقشار بسیج، عنوان نمود که حرکت عظیم هسته های مسئله محور بسیج دانشجویی در حوزه احصاء مسائل و حل مشکلات کشور آغاز شده است که این موضوع می تواند کارآمدی جبهه انقلاب و جوانان انقلابی را به منصه ظهور برساند.