کانون قرآن و عترت با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در دوره معرفتی-تشکیلاتی طرح بعثت ۵ "ویژه دانشجویان" که از ۱۵ تیر ماه الی ۳۱ تیر ماه ۱۳۹۸ به همت بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی برگزار گردید‌، حضور یافت.

این دوره مشتمل بر کارگاه های آموزشی شامل مجموعه کلاس ها و سلسله سخنرانی هایی در موضوعات

تشکیلاتی(روح تشکیلات و فنون تشکیلات)

معرفتی (ایات و روایات و...)

بصیرت افزایی

و شناخت مبانی انقلاب اسلامی از منظر امامین انقلاب برگزار شد.

حضور سخنرانان مطرح کشوری در این دوره درخصوص موضوعات بصیرتی و معرفتی از جمله ۱-روح توحیدی حاکم برتشکیلات، ۲-فنون مدیریت تشکیلاتی، ۳-مراحل و فنون جذب به تشکیلات، ۴-ضرورت بهره مندی از برنامه منظم در تشکیلات، ۵-نحوه جمع بین کارتشکیلاتی و درس خواندن ، ۶-فرایند تحقق اهداف انقلاب اسلامی ، ۷-تبیین بیانیه گام دوم و . . . بر بار محتوایی دوره افزود؛ از جمله این سخنرانان می توان به:

۱-سرادر فدوی (جانشین محترم کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

۲-حجت السالام و المسلمین رستمی (مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها )

۳-حجت الاسلام و المسلمین ثقفی (مسئول بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی )

۴-نادر طالب زاده (مجری و تهیه کننده صدا و سیما

۵-رضا داوری مدیر مسئول خبرگذاری مشرق نیوز

برگزاری مراسم شبی با شهدا به همراه تشحیح پیکر دو شهید گمنام  نیز از جمله سایر برنامه های انجام شده در این دوره تشکیلاتی معرفتی بوده است.

واحد مربوطه:
صفحه اول معاونت