دانشجویان دانشگاه ارومیه در یک اقدام هنرمندانه آغاز سال جدید را با ساخت  کلیپی تبریک گفتند .

عوامل ساخت این کلیپ عبارتند از : گویندگان: میلاد دنیادوست/ سمانه همتی / سمیرا علیلو،  گوینده تیتراژ پایانی: میلاد دنیادوست ، تنظیم صدا: محمد سرپوش ، نویسنده : محمد غفاری مجد ، تصویر برداران: محمد‌ وطن خواه / محمد غفارپور / علی جباری ، تصویر بردار هوایی: علیرضا کرملو ، تدوین و صداگذاری: مصطفی باقری و کارگردان : حافظ نریمانی

این کلیپ به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و صفحه اجتماعی - دانشجویی و با همکاری روابط عمومی دانشگاه ارومیه در روزهای پایانی سال ساخته شد.

همچنین علی توّلایی، محمد کوهانی، زینب فتحی زاده و نرمین اسماعیلی و همچنین مدیریت حراست و حفاظت فیزیکی دانشگاه ارومیه نیز در ساخت این کلیپ، سازندگان آن را یاری کردند.

• آمار بازدید:  امروز:203  این هفته:4431  این ماه:10860  امسال:86480