معاون فرهنگی وزارت علوم با تاکید بر اینکه دانشجویان در فعالیت‌های خود موظف به تبعیت از آیین نامه‌های ابلاغی هستند گفت: اگر چه این آیین نامه‌ها مشکلات و چالش‌هایی دارند اما تا زمانی که آیین نامه جدیدی ابلاغ نشده دانشجویان موظف هستند از این آیین‌نامه‌ها تبعیت کنند.

دانشجویان موظف به تبعیت از آیین نامه‌ها هستند

دکتر غلامرضا غفاری در سومین نشست مسئولان دولتی با فعالین نشریات دانشجوی کشور که در باغ نگارستان دانشگاه تهران برگزار شد، با تاکید بر اینکه در حال حاضر تنوع و تکثر فکری در حوزه نشریات دانشجویی وجود دارد، گفت: خوشبختانه فضای آموزش عالی کشور امروزه به گونه‌ای است که تنوع و تکثر فکری زیادی در حوزه فعالیت‌های دانشجویی به خصوص نشریات دانشجویی وجود دارد. به گونه‌ای که ما حدود ۳۲۰۰ نشریه فعال در وزارت علوم داریم که در عرصه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، علمی، ادبی و سیاسی فعالیت می‌کنند.

وی در ادامه اظهار کرد: نشریات دانشجویی در بازه‌های زمانی مختلف روزانه، هفتگی، فصل نامه و گاهنامه منتشر می‌شوند و این نشریات در عرصه‌های مختلف ذائقه‌ای، خواسته‌های دانشجویان را به گوش مسؤولان می‌رسانند.

معاون فرهنگی وزارت علوم با تاکید بر اینکه دانشجویان تابع آئین نامه‌های ابلاغی هستند گفت: ما در حوزه فعالیت‌های مختلف اعم از نشریات دانشجویی، آئین نامه‌ای را در اختیار داریم و تا زمانی که آن آیین نامه وجود دارد دانشجویان از آن تبعییت کنند. اگر چه این آیین نامه مشکلات و موانعی داشته باشد.

دکتر غفاری خاطر نشان کرد: باید سازوکارهایی در وزارت علوم تدوین شود تا آیین نامه فعالیت‌های دانشجویی مورد بازنگری قرار بگیرند تا اگر مشکلات و محدودیت‌های وجود دارد در قالب آن سازوکار رفع شود اما تاکید می‌کنم دانشجویان در فعالیت‌های خود موظف به تبعیت از آیین نامه‌های ابلاغی هستند.

‌‌

در ادامه مهندس عسگری مدیرکل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم اظهار کرد: در سطح معاونت فرهنگی دانشگاه به دنبال دانشگاه اجتماعی هستیم که دانشگاه گفت و گو و تبادل نظرات مختلف است.

محمد هادی عسگری نیز دراین نشست افزود: ایده ای که ما معاونت فرهنگی وزارت علوم در حال پیگیری در هستیم، دانشگاه اجتماعی و موثر است.

وی ادامه داد: گفتمان سازی این امر بر عهده جمعیت فعال دانشجویی است. این نوع دانشگاه اهل گفت و گو است، راه حل برای مشکلات ارایه می کند و نسبت به مسایل پیرامون خود حساس است.

عسگری با بیان اینکه در حوزه نشریات دانشجویی سامانه جامع نشریات دانشجویی راه اندازی شده است اظهار کرد: این سامانه ابزار موثر حاکمیتی برای جلوگیری از اعمال سلیقه شخصی در حوزه نشریات دانشجویی است. به دنبال روزامد، کارامد و کارافرین ساختن گروه های دانشجویی فعال هستیم.

وی در پایان سخنان خود تاکید کرد: به دنبال فزایش سواد رسانه ای کنشگران نشریات دانشجویی در سطح دانشگاه هستیم تا از این طریق به درونی سازی فرهنگ گفتگو وارتقای فرهنگی در دانشگاه منجر شود.

• آمار بازدید:  امروز:195  این هفته:4423  این ماه:10852  امسال:86472