دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۸

در راستای تحقق مصوبات شورای راهبردی دانشگاه در خصوص برگزاری اردوهای فرهنگی، زیارتی، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در بهمن ماه امسال اقدام به برگزاری اردوهای فرهنگی زیارتی و آموزشی در سه سطح دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی نموده است.
اولین گروه اعزامی دانشجویان به مشهد مقدس در قالب کاروان زیارتی متشکل از 110 نفر از دانشجویان ورودی 97  شامل برندگان قرعه کشی مراسمات برگزارشده ورودی ها در دانشکده های مختلف و فعالین فرهنگی اعم از تشکلها، کانونها، انجمنهای علمی و هیئات مذهبی می باشند که روز گذشته مورخه 97/11/5 در میان شور و شوق دانشجویان -عمدتا زیارت اولی- از جلو مسجد دانشگاه و با بدرقه دکتر علیجو معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه عازم مشهد مقدس شدند.
همچنین اردوی تشکیلاتی جامعه اسلامی دانشجویان با حمایت این معاونت و با حضور 80 نفر از اعضای این تشکل روز شنبه مورخه 97/11/6 به مقصد مشهد مقدس برگزار میگردد.
اردوی فرهنگی زیارتی هیات جوانان حضرت قائم (عج) نیز با حضور 120 نفر از دانشجویان داوطلب و مشتاق زیارت حرم بهشتی ثامن الحجج روز دوشنبه مورخه 97/11/8 برگزار خواهد شد.
نیز معاونت فرهنگی اجتماعی روز پنجشنبه مورخه 97/11/11  میزبان اردوی زیارتی فرهنگی اساتید دانشگاه  در مشهد مقدس خواهد بود که قریب به یکصد نفر از اساتید بزرگوار به همراه خانواده های محترم در این برنامه فرهنگی حضور خواهند داشت.
آخرین اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه کارکنان خدوم و زحمتکش دانشگاه است. این اردو اول اسفند ماه برگزار می شود که بیش از 130 نفر از کارکنان به همراه خانواده های محترم در این اردو شرکت می کنند.
معاونت فرهنگی اجتماعی ضمن پوزش از محدویت های موجود و عدم امکان تحت پوشش قرار دادن کلیه متقاضیان این سفر معنوی، امیدوار است با عنایت به ضرورت انجام فعالیتهای فوق برنامه با محوریت برنامه های مذهبی و به منظور تقدیر از زحمات همکاران دانشگاهی در صورت تداوم حمایتهای صورت گرفته شاهد برگزاری برنامه های مشابهی در سالهای آتی باشیم.