در این مراسم که 14ام آبان ماه بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد دانشگاه ارومیه به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و با همکاری هیئت مذهبی دانشجویی حضرت ابالفضل العباس (ع) با حضور خادمین آستان قدس رضوی و با استقبال پرشور دانشجویان و کارکنان دانشگاه برپا شد حجت الاسلام و المسلمین صفدر محمدی، درخصوص مقام پیامبر اکرم (ص) و اخلاق ایشان نکاتی را ایراد نمودند و حبّ حسین را با نگاهی ویژه در رفتار پیامبر تبیین کردند.

ایشان در ادامه سخنان خود افزودند: پیامبر صلوات ا... معصوم بودند و مکروهی حتی برای ایشان متصور نیست، در اجر و ثواب گریه بر امام حسین (ع) ثوابی است که حق تعالی بنده را می آموزد و بهشت بر او واجب می شود.

در ادامه مداحی حاج طاهر قلندری اردبیلی مداح مدعو با همراهی دانشجوان زینت بخش مراسم بود.

ضیافت شام، پخش نمک متبرک و پوستر حرم امام رضا (ع) و عطر متبرک از برنامه های جانبی این مراسم معنوی بود.

• آمار بازدید:  امروز:30  این هفته:1997  این ماه:7054  امسال:75433