تجمع بزرگ عاشورائیان دانشگاه های ارومیه همه ساله به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و با همکاری بسیج دانشجویی در محوطه پردیس نازلوی دانشگاه ارومیه و با حضور شیفتگان حسینی و دانشجویان، فعالین فرهنگی، اساتید و کارکنان دانشگاهی برپا می شود.

امسال نیز این مراسم معنوی باشکوه با همکاری هیئت مذهبی دانشجوییاباعبدلله الحسین، بسیج دانشجویی،تشکل جامعه اسلامی و انجمن اسلامی دانشجویان برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین نوروزنژاد در تجمع بزرگ عاشورائیان با اشاره به روایتی به اهمیت محبت اهل بیت عصمت و طهارت پرداخته و یکی از راه های سعادت را محبت اهل بیت عنوان نمودند.

ایشان شناخت، معرفت و محبت اهل بیت را به عنوان دو بال مهم پرواز بسوی فلاح و رستگاری عنوان نمودند و در آخر از خداوند خواستند تا جوانان و همگان را از رهروان راستین اهل بیت قرار دهد.

پس از سخنرانی، مراسم با مداحی و پذیرایی خاتمه یافت.

• آمار بازدید:  امروز:28  این هفته:1995  این ماه:7052  امسال:75431